• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Un bărbat de 40 de ani din comuna Vama şi-a pierdut viaţa după ce a fost strivit de o cantitate mare de piatră dintr-o carieră din Pojorâta . În cursul zilei de sâmbătă, în jurul orei ora 19.10, poliţiştii din Pojorâta au fost sesizați despre producerea unui accident de muncă la o societate comercială din localitate, soldat cu decesul unui conducător auto.
Polițiștii deplasați la faţa locului au stabilit faptul că  un bărbat de 40 de ani din Vama, a intrat cu o autoutilitară într-o carieră de piatră pentru a încărca pietriș.
În timp ce aștepta în cabină, iar alt angajat al firmei manevra un utilaj tip volă și încărca piatră în bascula autoutilitarei, o cantitate mare de piatră s-a surpat din amonte și a acoperit aproape în întregime autoutilitara. Şoferul a murit în interiorul cabinei.
Potrivit poliţiei, cercetările continuă, împreună cu reprezentanții firmei, ai ITM Suceava și Parchetului Câmpulung Moldovenesc pentru a se stabili cu exactitate împrejurările producerii evenimentului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava