MOPAN Suceava

Vineri, 20 Ianuarie, începând cu ora 18:00, la Casa de Cultură ”Platon Pardău” va avea loc conferința publică cu titlul ”Ce înseamnă să fii antreprenor?”

În cadrul acesteia, Alexandra Ungureanu, împreună cu Andrei Leancă, în calitate de moderatori și invitații acestora: Carmen Năstase, decan Facultatea de Economie, Administrație și Afaceri Universitatea Ștefan cel Mare Suceava, Marius Alexa reprezentant de marcă pentru antreprenoriatul din Nord-Estul țării și CEO ARHIPELAGO, Sergiu Ignătescu fondatorul francizelor ”Cafe Ines” dar și al unui invitat surpriză, au ca scop descrețirea frunților și rezolvarea enigmei ”Ce înseamnă să fii antreprenor?”

Pentru acest eveniment se organizează și un concurs în care se pun la bătaie două cursuri gratuite de manager în cadrul Profesional Academy.

Sâmbătă, focusul se mută pe cei ce au deja o experiență în ale afacerilor, dar și pe reprezentanți O.N.G-uri și U.A.T-urilor din Bazinul Dornelor. Pentru aceștia, organizatorii vin cu lansarea ”Clubului Afaceri.ro Țara Dornelor”. În intervalul orar 10:00-13:00 , în cadrul Sălii Oglinzilor din incinta Primăriei Mun. Vatra Dornei, vor se vor ține prezentările unor proicte, dar și oameni, ce aduc un real beneficiu comunității și sunt un model de bune practici. Totodată, vor fi prezentate și obiectivele Clubului Afaceri.ro Țara Dornelor pentru viitor, dar în special pentru anul 2023.  ”Aștept cu nerăbdare venirea weekendului și invit cât mai mulți participanți în public. Intrarea este gratuită, iar speakeri de cea mai bună calitate. Dau puțin din casă și spun că deja am bătut palma cu un prim invitat pentru următoarea conferință ”Ce înseamnă să fii antreprenor?” Țin să transmit mulțumiri colegilor din Clubul Afaceri.ro Suceava și tuturor celor ce mi-au oferit cu căldură ajutorul, printre carea amintesc: conducerea Primăriei Mun. Vatra Dornei, Universității Ștefan Cel Mare Suceava, Agenției Naționale a Zonei Montane și Afaceri.ro principalii parteneri ai evenimentului”, a  declarat Andrei Leancă, inițiatorul celor două proiecte.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava