Concert pascal
MOPAN Suceava

Pompierii suceveni au transmis cîteva sfaturi pentru a evita tragediile la scăldat. Asta, după ce, ieri, un băiat de 12 ani a murit înecat în rîul Moldova, în timp ce era la scăldat cu mai mulți prieteni, în zona podului spre cartierul Voroneț, din Gura Humorului.

Principalele recomandări ale pompierilor sînt următoarele: la scăldat trebuie mers doar în locuri special amenajate pentru așa ceva, este bine să nu vă aventurați să vă scăldați, dacă nu înotați bine ori nu aveți deprinderile necesare, evitați înotul fără să aveți alte persoane prin apropiere care v-ar putea ajuta în caz de pericol.

De asemenea, evitați scăldatul în lacuri, rîuri sau alte cursuri de apă unde malurile sînt abrupte, curenții foarte puternici, albiile nămoloase sau pline cu plante, crengi ori trunchiuri de copaci, nu intrați în apa rece înfierbîntați, după ce ați stat foarte mult timp la soare și nu recurgeți la acte de teribilism, prin plonjarea de pe poduri sau alte elemente de construcții. Este interzis să înotați în stare de ebrietate ori pe timp de noapte.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava