• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Direcţia de Sănătate Publică Suceava vine cu o serie de sfaturi pentru prevenirea îmbolnăvirilor de gripă. Printre altele, specialiştii recomandă vaccinarea antigripală, evitarea aglomeraţiilor, aerisirea corectă a încăperilor şi spălarea frecventă a mîinilor cu apă şi săpun. De asemenea, ei sfătuiesc populaţia să consume multe lichide, ceaiuri, sucuri naturale, supă de pasăre, fructe bogate în vitamina C, usturoi şi ceapă. La sfîrşitul săptămînii trecute, Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă Suceava a aprobat un plan de măsuri pentru prevenirea şi combaterea gripei porcine, în contextul evoluţiei acesteia pe teritoriul Ucrainei şi a confirmării mai multor decese în regiunea Cernăuţi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava