MOPAN Suceava

Povestea frumoasă dintre Shakira și jucătorul de fotbal Gerard Pique s-a transformat într-un coșmar. De câteva luni, presa spaniolă scoate la suprafață tot felul de informații întunecate din viețile celor două vedete. Pentru prima oară, Shakira s-a hotărât să rupă tăcerea și să vorbească concret despre acest episod complicat din viața ei, notează click.ro. Totodată, cântăreața din Columbia a dezvăluit și sacrificiile pe care le-a făcut în relație. În cadrul unui interviu, artista a explicat că paparazzii stau în fața casei ei de când a apărut vestea despărțirii de Pique. Shakira a explicat că ea face tot posibilul pentru a le „ascunde” situația celor doi băieți, Milan, 9 ani, și Sasha, 7 ani.

„Încerc să-i protejez, pentru că aceasta este misiunea mea numărul unu în viață. (…) Dar apoi aud lucruri la școală de la prietenii lor sau dau peste niște știri neplăcute care îi afectează”, a spus Shakira, conform Okmagazine, potrivit sursei citate.

„Este foarte greu să vorbesc despre asta, mai ales că este prima dată când abordez această situație într-un interviu. M-am retras și am încercat să procesez totul”, a explicat Shakira.

Citește articolul complet și vezi ce a mai spus Shakira, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/shakira-primele-explicatii-privind-despartirea-de-2207071.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava