Concert pascal
MOPAN Suceava

Shakira a mărturisit într-un interviu recent că, de când l-a adus pe lume, în ianuarie, pe Milan, fiul ei şi al partenerului ei de viaţă, Gerard Pique, este foarte relaxată, lucru care o miră, mai ales pentru că este destul de greu să fii şi mamă şi să şi munceşti în acelaşi timp, informează contactmusic.com.

Cântăreaţa a declarat pentru revista In Touch Weekly, potrivit sursei citate: “Toată lumea credea că voi fi una dintre acele mame isterice – o mamă sufocantă. Până şi eu am crezut că voi fi obsedată de control, pentru că aşa sunt în ceea ce fac, în muzică, în cariera mea. Îmi place să deţin eu controlul, să fiu la conducere. Dar cu Milan sunt atât de relaxată… Nu este chiar aşa cum îţi spun cei din jur. Te întrebi dacă vei mai fi la fel vreodată sau dacă îţi vei mai recăpăta vreodată formele de dinainte de sarcină. Şi, nimeni nu mi-a spus că bebeluşii trebuiesc schimbaţi atât de des.”, a spus artista.

“Mă bucur de fiecare minut, dar…am şi o carieră şi asta a fost puţin cam stresant, pentru că ştiam că trebuie să mă întorc la ‘The Voice’ la două luni după ce nasc. Nu mă plâng, dar am avut parte de foarte multe provocări.”, a adăugat Shakira, conform sursei citate.

Cântăreaţa în vârstă de 36 de ani a mai spus că îi place la nebunie să fie mamă şi că alăptatul este cea mai tare experienţă de care a avut parte vreodată. “Alăptatul este una dintre cele mai tari experienţe de care am avut parte vreodată. Nu mă pot opri. Cred că îl voi alăpta până va merge la liceu. Sunt foarte prinsp de treaba asta!”, a glumi ea.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava