Concert pascal
MOPAN Suceava

Shakira nu are nevoie de ajutor profesional pentru a se machia.
Potrivit contactmusic.com, frumoasa cântăreață columbiană – care este în prezent mentor la emisiunea ‘The Voice’ USA, alături de Usher, Adam Levine și Blake Shelton – a mărturisit că ea nu este deloc pretențioasă, față de colegii ei de breaslă faimoși, și că preferă să-și aplice produsele cosmetice fără ajutor profesional.
Ea a spus, potrivit sursei citate: ”Sunt singura antrenoare care nu are un make-up artist.”

Nu este nimic nou pentru Shakira, care susține că ea s-a machiat mereu singură, atât pentru videoclipurile în care a apărut, cât și pentru sesiunile foto.
Ea a adăugat: ”Îmi fac singură machiajul pentru videoclipuri și pentru majoritatea ședințelor foto. Am câțiva make-up artiști cu care îmi place să lucrez ocazional, dar de cele mai multe ori sunt propriul meu make-up artist.”

Pe lângă faptul că-și aplică singură produsele cosmetice, vedeta în vârstă de 36 de ani a mărturisit, cu altă ocazie, că preferă să-și păstreze look-ul foarte natural și că nu folosește niciodată foarte mult machiaj sau produse de îngrijire a părului.
”Încerc să mă machiez cât mai natural. Folosesc puțin fond de ten, pe care nu-l aplic pe întreaga față, ci doar în anumite zone. Apoi, puțină mascara. Câteodată, îmi curbez genele și nu-mi aplic deloc mascara. Soarele îmi sărută părul și-i oferă o nuanță frumoasă. Chiar nu folosesc nimic pentru păr, singurul tratament special pe care i-l ofer este cel de după plajă.”, a povestit Shakira, conform aceleași surse.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava