MOPAN Suceava

Războiul dintre Shakira (45 de ani) și Gerard Piqué (35 de ani) este departe de a se încheia! Cei doi foști iubiți, care au fost împreună timp de 12 ani și care au doi copii, pe Sasha (7 ani) și Milan (10 ani), continuă să își „transmită” săgeți unul altuia, notează click.ro.

După ce cântăreața de origine columbiană a lansat un cântec despre tatăl copiilor ei, intitulat „Out of Your League”, fostul fotbalist i-a trimis, indirect, un mesaj pe Instagram. El a publicat prima imagine oficială alături de iubita tinerică, Clara Chia Marti (23 de ani), cu care se crede că o înșela pe Shakira de aproape doi ani.

Nici artista nu s-a lăsat mai prejos! Ea și-a îndreptat răzbunarea către fosta ei „soacră”, Montserrat Bernabéu (60 de ani). Cântăreața, care are o avere de 300 milioane de dolari, le-a interzis copiilor ei să îi mai spună „bunică” mamei lui Piqué. Se pare că această veste nu i-a căzut deloc bine lui Montserrat Bernabéu.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/shakira-si-pique-se-ataca-fara-mila-cum-se-2237820.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava