Concert pascal
MOPAN Suceava

Interpreta hit-ului ‘Hips Don’t Lie’, Shakira – care are un băieţel de patru luni, Milan, împreună cu iubitul ei, celebrul fotbalist Gerard Pique – a confirmat că va părăsi scaunul de antrenor de la ‘The Voice’ după numai un sezon, pentru că vrea să se concentreze mai bine asupra vieţii sale personale şi asupra carierei muzicale, dar nu a exclus posibilitatea unei reîntoarceri, în viitor, informează contactmusic.com.

Ea a declarat pentru Us Magazine, potrivit sursei citate: „Nu voi putea să revin în următorul sezon pentru că acum sunt mamă şi, deasemenea, trebuie să mă întorc în studioul de înregistrări să-mi termin albumul, albumul la care am început să lucrez înainte de a rămâne însărcinată şi înainte de a veni ca antrenor în cadrul acestui show. Aşa că, da, voi lua o mică pauză. Dar nu ştii niciodată, poate voi reveni!”

Shakira a mărturisit că a luat această decizie pentru că i-a fost foarte greu să călătorească atât de mult de când are băieţelul: „A fost foarte greu să mă decid, pentru că m-am ataşat foarte mult de colegii mei, de cei de la producţie, de toţi cei care m-au înconjurat. Chiar mi-a plăcut ‘The Voice’, dar, deasemenea, am şi o carieră muzicală şi sunt şi mamă acum, iar micul meu copil este atât de obosit de la atâta zburat… Deja a mers cu avionul mai mult decât un pilot! Aşa că, simt că trebuie să-i ofer o pauză şi vom vedea ce se va întâmpla în viitor.”, a adăugat cântăreaţa, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava