MOPAN Suceava

Cântăreața Shakira, care este însărcinată cu al doilea copil al ei și al partenerului ei de viață, Gerard Pique, le-a transmis paparazzilor, potrivit contactmusic.com, să înceteze să-i mai fotografieze copilul, pe Milan, pentru că își dorește ca el să aibă parte de o copilările obișnuită.

Frumoasa artistă de origine columbiană a fost foarte deschisă în privința vieții ei de familie cu fotbalistul spaniol Gerard Pique, mai ales de când cei doi au devenit părinți, la începutul anului 2013, când a venit pe lume Milan. Acum, însă, înainte de nașterea în ianuarie a celui de-al doilea copil al cuplului, Shakira își dorește să interacționeze cât mai puțin cu presa.

Ea a spus pentru ziarul spaniol ABC, potrivit sursei citate: „Mi-a plăcut să pot împărtăși lucrurile importante din viața mea fanilor și oamenilor care au fost mereu alături de mine… dar acum că Milan a crescut, acum că nu mai este un bebeluș, mi-aș dori ca presa să nu mai fie mereu pe urmele lui. Îmi doresc să aibă o copilările normală, pe cât posibil.” Shakira spune că băiețelul ei nu știe că părinții lui sunt celebri și vrea ca acest lucru să rămână așa, cât mai mult timp posibil. „Milan încă nu realizează că eu și Gerard suntem faimoși. El doar ne recunoaște la televizor și în reclame și arată cu degetul: ‘Mama!’ și ‘Tata!’, dar nu știe că imaginea părinților altor copii nu se regăsește pe o cutie de la jucării.”, a explicat artista.

Shakira și Pique sunt împreună din 2010, iar la începutul anului viitor vor deveni părinți pentru a doua oară, cântăreața urmând să aducă pe lume, în ianuarie, un frățior pentru Milan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava