MOPAN Suceava

Superstarul country Shania Twain își va lua rămas-bun de la autobuzul cu care s-a deplasat pe parcursul turneului și-l va scoate la licitație, după ce și-a încheiat spectacolele de adio marți (27 octombrie), notează contactmusic.com.

Cântăreața s-a aflat în turneul ´Rock This Country´ începând din luna iunie, luându-și la revedere de la interpretările live cu ocazia ultimului show susținut în British Columbia, Canada, marți seară.

Twain a călătorit prin America de Nord în autobuzul de lux marca Marathon Entertainer Prevost, care a costat 1 milion de dolari să fie construit în anul 1999, iar acum se pregătește să-și continue viața fără acesta, conform sursei citate.

Autovehiculul gri are partea din față separată de cea din spate, care cuprinde zona locuibilă, având un spațiu foarte mare pentru bucătărie și pentru zona destinată înregistrărilor.

Artista a inclus fotografii ale ei, care o prezintă în timp ce lasă autografe pe dulapurile bucătăriei și pe ușă, pe site-ul casei de licitații CCP.

Autobuzul de turneu se va afla printre loturile scoase la vânzare în cadrul licitației anuale Toronto Classic Car, care se va desfășura sâmbătă (31 octombrie).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava