Concert pascal
MOPAN Suceava

Soția legendarului rocker Ozzy Osbourne, în vârstă de 73 de ani, Sharon și-a surprins fanii recent cu o fotografie neobișnuită, notează click.ro.

Ea a explicat că atât ea cât și Ozzy sunt vaccinați cu schema completă anti-COVID-19, dar vrea să fie sigură că ține ”primejdia departe de familia ei”. Sharon a postat o poză în care apare cu o mască de protecție ciudată. Masca pare desprinsă din filmele SF cu astronauți, însă Sharon spune că ”în spatele ei se simte protejată”.

La începutul anului, Ozzy Osbourne și-a surprins fanii cu o declarație controversată. El a spus că nu s-a infectat cu virusul ucigaș pentru că a fost protejat de Lucifer. Ozzy s-a vaccinat pentru prima oară în februarie 2021 și a făcut tot posibilul să se ferească de virusul ucigaș izolându-se alături de soția lui cu care e însurat din 1982 și cu care are doi copii, la vila lor din Marea Britanie. Ozzy s-a autointitulat ”Prințul Întunericului” și duce o viață de vampir, departe de restul lumii după ce în ultimii ani a avut mai multe probleme de sănătate, după ce a fost diagnosticat cu Parkinson.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/sharon-osboune-speriata-ca-de-bombe-de-covid-19-408718.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava