Concert pascal
MOPAN Suceava

Vedeta de televiziune Sharon Osbourne a mărturisit că şi-a dorit să îl facă pe soţul ei, Ozzy, să sufere, pentru că a înşelat-o. Sharon – care este căsătorită cu legendarul rocker din 1982 – a spus, într-un interviu recent, potrivit contactmusic.com: „Sigur că îţi doreşti să îi faci viaţa un chin – e ceva ce vine natural. După o vreme, lucrurile se îmbunătăţesc, dar trebuie să fie conştient de impactul faptelor lui asupra ta. Cred că faptul că a fost sincer spune multe şi simt că, deşi a rănit mult, s-a maturizat.”

Dar Sharon – care are trei copii împreună cu Ozzy, pe Aimee, 34, Kelly, 33, Jack, 32 – s-a trezit, după ‘escapada amoroasă’ a soţului, în situaţia în care trebuia să jongleze cu viaţa personală tristă şi cu responsabilităţile de mamă. „Pentru că te simţi îngrozitor, eşti rănit şi încă trebuie să fii şi părinte, pentru că suferi foarte tare, îţi doreşti ca şi altcineva să simtă acea durere.”, a adăugat Sharon Osbourne, potrivit sursei citate.

În 2017, Ozzy susţinea că la baza infidelităţii sale a stat consumul excesiv de alcool. Însă, faimosul rocker – care a făcut abuz de alcool şi de droguri în cea mai mare parte a vieţii sale – susţine că, acum, de când nu mai bea, este un om nou.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava