Concert pascal
MOPAN Suceava

Sharon Osbourne crede că Ozzy este „un câine mizerabil”, dar l-a iertat după presupusa ecapadă amoroasă a acestuia. Însă, nu mai are deloc înredere în soțul ei. Vedeta de televiziune în vârstă de 63 de ani – care s-a despărțit în luna mai de soțul ei, după 33 de ani de căsătorie, după ce ar fi înșelat-o – a mărturisit, potrivit contactmusic.com, că l-a iertat pe rocker, pentru că „nu poate trăi fără el”, deși crede că va dura destul de mult până să aibă din nou încredere în el.

Într-un interviu recent, Sharon Osbourne a spus: „El este doar un romantic prostuț. L-am iertat. Ba dura mult timp până să am din nou încredere în el, dar am fost împreună 36 de ani, 34 căsătoriți… Pur și simplu, nu-mi pot imagina viața fără el. Este un câine mizerabil… Va plăti pentru asta cu vârf și îndesat.”

Sharon şi Ozzy s-au căsătorit în 1982 şi, pe lângă Kelly, în vârstă de 31 de ani, ei mai au doi copii, pe Aimee, 32, şi Jack, 30. S-a zvonit în presa de peste ocean că, după izbucnirea scandalului cu înşelatul, Ozzy ar fi implorat-o pe soţia sa să-l ierte, iar de atunci cei doi au încercat din răsputeri să-şi salveze căsnicia.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava