Concert pascal
MOPAN Suceava

Sharon Stone, 62 de ani, este distrusă. Sora ei Kelly, de 59 de ani, care suferă de lupus, o boală autoimună și are sistemul imunitar practic dezactivat, a fost diagnosticată cu COVID-19. Actrița din ”Basic Instinct” îi învinovățește pe toți cei care nu au purtat mască și au adus-o pe sora ei în situația de a fi conectată la aparate pentru a supraviețui, notează click.ro.

Vizibil plânsă și cu nervii la pământ, Sharon Stone, în vârstă de 62 de ani, a postat un film pe contul ei de Instagram în care rostește cu durere în glas: ”Sora mea Kelly, care deja suferea de lupus (n.r. o boală autoimună care produce inflamarea încheieturilor, a pielii și atacă inclusiv organele interne) are acum COVID-19. Acum este la spital conectată la aparate. Unul dintre voi, cei care nu purtați mască sunteți vinovați de asta!”.

”Bunica mea a murit din cauza COVID-19 și nașa mea a murit tot din cauza COVID-19. Sora mea și soțul ei se luptă între viață și moarte, cam asta se întâmplă în familia mea și văd în continuare pe străzi inconștienți fără mască. Vă rog să purtați mască. Nu este un moft”, a mai spus Sharon Stone, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/sharon-stone-e-distrusa-sora-ei-care-are-lupus-fost-infectata-cu-covid-19-ce-le

Sharon Stone e distrusă: sora ei care are lupus a fost infectată cu COVID-19. Ce le spune celor care nu poartă mască!  , 7.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (1 vote cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava