Concert pascal
MOPAN Suceava

Sharon Stone, de 62 de ani, a povestit recent că a reușit să strângă o avere impresionantă în ciuda faptului că actrițele de la Hollywood nu sunt la fel de bine plătite ca bărbații. Actrița din ”Total Recall” (1990), ”Basic Instinct” (1992) și ”Casino” (1995) a declarat într-un interviu acordat pe o rețea de socializare că a strâns o avere datorită investițiilor inteligente, potrivit click.ro.

Ea a jucat la bursă, a cumpărat acțiuni și a investit în producții cinematografice de succes ajungând una dintre cele mai de succes femei de afaceri de la Hollywood. Sharon Stone, de 62 de ani, a povestit că atât în ”Total Recall” unde a jucat alături de Arnold Schwarzenegger cât și în ”Basic Instinct”, unde a jucat alături de Michael Douglas, ea a avut un salariu minuscul în comparație cu cel al celor doi actori. ”Hollywood este misogin până în măduvă și este practic imposibil pentru o femeie să reușească să își facă o carieră bazându-se pe propriile forțe”, a punctat Sharon Stone, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/sharon-stone-este-multimilionara-la-62-de-ani-cum-facut-avere-actrita-din-basic

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava