Concert pascal
MOPAN Suceava

Shawn Mendes a decis să îi mărturisească sentimentele sale Camilei Cabello, după ce a văzut semne clare că și ea îl place, potrivit contactmusic.com.

În cadrul unei emisiuni în care fanii pun întrebări iar artiștii răspund, starul a povestit, conform sursei citate: „Nu i-am spus niciodată Camilei acest lucru, dar a fost un moment, la începutul întâlnirilor noastre, când nu știam ce să facă, dacă să mărturisesc ce simt sau nu. Conduceam mașina, iar în momentul în care mi-am spus că nu îi voi spune nimic, am trecut pe o stradă cu un indicator ‘Camila’.”

În altă ordine de idei, într-un interviu, Camila spus că nu avrut să îi spună iubitului ei ‘baby’ (n.r iubitule, dragule) de la începutul relației. „Este foarte comic, pentru că primele întâlniri au fost tare ciudate… să ieși la o întâlnire romantică cu cineva care ți-a fost prieten mult timp… Este ciudat la început. Cred că am avut nevoie de două luni doar pentru a începe să îi spun ‘baby’. Nu voiam să îl strig pur și simplu pe nume, pentru că aveam o relație deja, așa că îi spuneam foar ‘Hei! Tu! Îmi dai ‘chestia aia’?’ A fost ciudat, dar minunat. Oamenii de lângă tine te știu deja foarte bine, așa că uneori nici nu mai e nevoie de cuvinte.”, a spus cântăreața de 22 de ani, potrivit ContactMusic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava