MOPAN Suceava

Inca de la lansare, Shopify si-a calculat fiecare miscare si a integrat in mixul de marketing al companiei o multime de optiuni pentru fiecare dintre cei 4 piloni de baza ai acestui concept: produs, pret, promovare si distributie.

A acordat o foarte mare atentie produsului, venind cu actualizari si cu module noi pentru platforma de fiecare data. S-a pozitionat ca platforma cu o politica de preturi extrem de accesibila, in raport cu beneficiile pe care le ofera. Ca distributie, platforma functioneaza global, ajutand zilnic milioane de antreprenori sa-si dezvolte o retea de vanzari online eficienta pe baza platformei. Iar acum, directorii Sopify au legat si un parteneriat unic in ceea ce priveste promovarea.

Shopify anunta parteneriatul cu Microsoft Advertising

Odata cu cea mai recenta integrare a noilor module, comerciantii care acceseaza site-uri realizate pe Shopify vor putea efectua cautari de produse direct din reteaua Microsoft in cadrul platformei de comert electronic.

Mai mult, Shopify Marketing, lansat anul trecut pentru a permite comerciantilor sa organizeze campanii de marketing pe diferite platforme de anunturi, a anuntat o integrare cu Microsoft Advertising saptamana aceasta.

Publicitatea Microsoft (fost Bing Ads) alimenteaza listele de cautari ale utilizatorilor Bing, Yahoo si AOL, precum si a unei retele de site-uri partenere. Astfel, cei ce au un website pe Shopify vor putea face direct reclama platita pe toate aceste canale.

De ce ar trebui sa ne pese de acest lucru?

Comerciantii care folosesc Shopify au acum optiunea de a-si extinde cu usurinta cautarile din reteaua de cautare Microsoft in interiorul platformei Shopify. Isi pot configura si gestiona optiunile de cautare si pot urmari rezultatele pentru toate magazinele Shopify, direct din reteaua Microsoft Advertising.  Iar antreprenorii care folosesc platforma au o sansa uriasa de a integra un nou canal de promovare in mixul de marketing.

Shopify accepta deja campanii Google Smart Shopping, carusel si publicitate dinamica pe Facebook si Story Ads pe Snapchat. Shopify Marketing isi propune sa ofere comerciantilor o platforma de vanzari si marketing integrata cu cat mai multe canale.

Platforma nu este singura care urmareste o abordare all-inclusive de vanzari si de marketing pentru a ajuta comerciantii sa simplifice fluxurile de lucru si sa atraga clientii pe magazinele partenerilor. BigCommerce are integrari cu Amazon, Google Shopping, Facebook, Instagram si Pinterest, printre altele. Totusi, Shopify este prima platforma de comert online, la momentul actual, care ofera integrare directa cu Microsoft Advertising.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava