MOPAN Suceava
Galerie foto205 poze în acest set

Aerodromul din Frătăuți a găzduit vineri după amiază a doua ediție a  mitingului aviatic “Bucovina Air Show”, una cu adevărat de excepție.

Câteva mii de persoane au savurat acrobațiile aeriene de mare clasă executate impecabil de piloții experimentați ai formației Iacării Acrobați, piloții Aeroclubului României Hawks of Romania și Asociației Bucovina Fly Club, precum și evoluția spectaculoasă a pilotului Sandi Oprișor de la Sanaero Elicopter cu elicopterul BELL 206 B Jet Ranger III, cel mai popular elicopter cu motor cu reacție din toate timpurile.

Invitatul special al acestei ediții a fost lituanianul Jurgis Kairys, campion mondial în acrobație aeriană o legendă a sporturilor aviatice mondiale ajuns la respectabila vârstă de 62 de ani. Kairys care a folosit un aparat Suhoi a cules aplauze la scenă deschisă în urma unei evoluții de-a dreptul magice.

Lituanianul a prestat atât solo cât și în echipă cu Iacării Acrobați. Ediția din acest an a cuprins evoluții spectaculoase de înaltă acrobație cu avioane și planoare, salturi în tandem cu parașuta, zboruri de agrement, zboruri de prezentare cu aeronave ultra – ușoare și aeromodele.

De remarcat organizarea ireproșabilă a show-ului aviatic de la Frătăuți. Printre cei care au evoluat la Frătăuți s-au numărat și cunoscuții oameni de afaceri Daniel Mitric, Nicolae Troașe și Alexandru Scheul. La eveniment a fost prezent și președintele Consiliului Județean, Cătălin Nechifor alături de care s-au aflat administratorul public al județului, Dan Ionuț Adomniței, directorul de la Servicii Comunale Rădăuți, Nistor Tătar și mai mulți directori din Consiliul Județean.

Show aviatic de excepție pe aerodromul din Frătăuți, 8.5 out of 10 based on 6 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.5/10 (6 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava