Concert pascal
MOPAN Suceava

La 72 de ani, Corina Chiriac arată și cântă fabulos! Are aceeași energie pozitivă și simț fin al umorului și a demonstrat-o într-un show live senzațional vineri, 17 iunie, în prima zi a Festivalului Internațional de Film Transilvania – TIFF, organizat în Cluj-Napoca, notează click.ro.

Solista care se poate mândri cu amplă o expoziție dedicată în Cadrul Muzeului Național de Istorie a României – MNIR, din București, a urcat în pași de dans pe scena festivalului și a fascinat publicul, instant, cu o întrebare și o mișcare scenică de divă: „Măi, arăt bine în rochia asta?”  Și, apoi, a început showul. Pe melodiile consacrate, interpretate live, scena de la TIFF a devenit prea mică, Corina Chiriac coborând direct în mijlocul publicului, care îi fredona șlagărele.

Și nu a durat mult până când tinerii din audiență au început să danseze în timp ce Corina Chiriac le cânta melodii care au binedispus atâtea generații.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/show-fabulos-corina-chiriac-la-tiff-2022-mai-638625.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava