Concert pascal
MOPAN Suceava

Emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici” a avut premiera luni, 16 februarie, la Pro TV, iar criticile au început deja să apară. Unii telespectatori cred că show-ul nu este filmat în Africa de Sud, ci pe platourile de la Buftea, potrivit click.ro.

Cabral şi Mihai Bobonete, cei doi prezentatori ai emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, au văzut mesajele trimise de telespectatorii sceptici şi au decis să facă lumină.

Cabral a scris pe contul său de pe Facebook că e un compliment, din punctul lui de vedere. Faptul că arată o emisiunea live arată la fel de bine ca una editată e ceva foarte bun.

„Faptul ca mulți s-au uitat şi-au tras concluzia că ce facem noi e înregistrat și nu e live, că suntem pe la Fălticeni sau la Buftea… e un mare compliment pentru noi”, a scris Cabral pe Facebook, conform sursei citate.

Nici Bobonete nu s-a lăsat mai prejos şi a reacţionat şi el tot pe site-ul de socializare, însă cuvintele lui au fost ceva mai dure.

„Mulţumesc celor care au putut vedea emisiunea la rece şi fără teoria conspiraţiei în cap şi vă garantez, chiar şi celor mai sceptici, că nu m-ar fi durut carnea pe mine de dorul copiilor, aşa cum mă doare acum, dacă emisiunea asta era făcuta la Buftea şi în general eu nu mint lumea că nu-mi stă în caracter.”, a scris Mihai Bobonete pe contul de socializare, potrivit Click!.

Citește articolul complet și vezi ce au mai spus Cabral și Bobonete, accesând: http://www.click.ro/vedete/romanesti/show-ul-sunt-celebru-scoate-ma-de-aici-filmat-la-buftea-ce-spun-cabral-si-bobonete

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava