MOPAN Suceava

Mircea Badea a publicat un mesaj pe pagina lui de Facebook în care îşi spune părerea despre emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, după ce a auzit numeroase discuţii pe tema show-ului de la Pro TV, notează click.ro. Mircea Badea se arată mirat că unii oameni chiar cred că e emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” e filmată în junglă. În plus, deşi a recunoscut că nu s-a uitat niciodată, prezentatorul Antena 3 a mai spus că „Brobonete” este un personaj complet neinteresant.

„Observ că zilele astea se discută pe nemintosul net românesc despre nu ştiu ce varză de emisiune cu «vedete» în «junglă». Că cică vaaaai, nu e junglă. Pe bune?!?!?! Dar ce, alea sunt vedete?!?! P.S. Vă daţi seama că nu m-am uitat la o asemenea stupizenie, dar am o certitudine: Brobonete ăla, sau cum îl cheamă, care joacă în reclame la chiftele, e mai plicticos ca o plapuma”, a scris Badea pe Facebook despre emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/show-ul-sunt-celebru-scoate-ma-de-aici-luat-peste-picior-de-mircea-badea-ce-varza

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava