Secția 1 Poliție Rurală Vadu Moldovei a fost sesizată prin ”112” despre faptul că, o mașină ce prezintă avarii a fost abandonată pe raza comunei Bogdănești pe mijlocul drumului.
Polițiștii deplasați la fața locului au identificat abandonat un autoturism care prezenta avarii ca urmare a implicării într-un accident de circulație, respectiv a impactului cu podețul unui imobil.

În urma măsurilor operative și de cercetare întreprinse de polițiști, inclusiv din audierea martorilor, s-a stabilit faptul că, autoturismul a fost condus de deținătorul acestuia, un localnic de 46 de ani, care are permisul de conducere reținut ca urmare a întocmirii unui dosar penal la 23.09.2019 pentru săvârșirea infracțiunii de „refuzul de la prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul de către o persoană căreia i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce” ce va fi soluționat procedural

Și-a abandonat mașina după ce a produs un accident rutier, 4.3 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.3/10 (3 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava