Concert pascal
MOPAN Suceava

O femeie din Suceava, I. Elena,  de 41 ani, a sesizat poliţia despre faptul că Z. Romică, concubinul său de 37 ani, din Fălticeni, i-a sustras din locuinţă o sacoşă în care avea suma de 3000 Euro.

Din verificări a rezultat că femeia trăieşte în concubinaj de patru ani cu Z. Romică, timp în care cel din urmă a cumpărat garsoniera din municipiul Suceava unde cei doi au locuit împreună, până acum doi ani, când Z. Romică a plecat la muncă în Italia, iar I. Elena a rămas să locuiască singură în garsonieră.

În data de sâmbătă, 3 august, în jurul orelor 22.00, I. Elena s-a întors de la serviciu ocazie cu care a constatat  lipsa unei sacoşe în care se aflau actele garsonierei şi suma de 3.000 Euro, bani pe care intenţiona să-i folosească la achiziţionarea unei alte garsoniere.

În urma cercetărilor s-a constatat că uşa de la intrare nu prezintă urme de forţare, iar lucrurile din casă nu erau răvăşite. Femeia le-a spus poliţiştilor că doar concubinul său mai avea cheie de la intrarea în locuinţă. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

Şi-a acuzat concubinul că i-a furat o plasă în care erau 3.000 de euro, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava