Concert pascal
MOPAN Suceava

A trecut printr-un divorț și pare că și-a cam pierdut speranța că va mai regăsi dragostea adevărată. Cornel Ilie, solistul de la trupa VUNK, este singur cuc în preajma Zilei Îndrăgostiților. Artistul a mărturisit câteva dintre gândurile sale în ce privește viața sa amoroasă, într-un interviu pentru Click!.

Click!: Cornel, câtă însemnătate mai are acum dragostea pentru tine? Tu ai trecut printr-un divorț, încheiat totuși amiabil….

Cornel Ilie: Are aceeași însemnătate ca întotdeauna. Acum, depinde cât de atenți suntem noi la asta, depinde câtă importanță și câtă șansă îi dăm.

Oamenii au făcut cele mai ciudate alegeri, de fapt cele mai frumoase lucruri din lumea asta și cele mai importante sunt făcute din dragoste, pentru a demonstra ceva unei alte persoane!

Dragostea nu va dispărea niciodată. Dar, la fel de adevărat este că în ziua de azi e prezentă mult dragostea artificială. Cum este inteligența artificială, așa este și dragostea artificală.

Ai o parteneră la acest moment?

Dragostea nu are nepărat legătură cu un partener. Și iubirea de viață e formă de dragoste. Eu iubesc oamenii așa cum sunt ei în general, nu trebuie să am neapărat o relație cu ei.

Acum depinde cum alege fiecare cui alege să dăruiască dragoste din sufletul lui. Habar nu am cum e mai bine și mai sănătos!

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/interviurile-click/si-a-gasit-cornel-ilie-dragostea-dupa-divort-2240075.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava