Ansamblul Ciprian Porumbescu - 65 ani aniversar

În noaptea de sâmbătă spre duminică, poliţiştii suceveni au fost sesizaţi cu privire la săvârşirea unei agresiuni într-o clădire pe strada Calea Unirii, f.n. din Suceava. Clădirea este administrată de o societate comercială, fiind folosită pentru cazarea mai multo muncitori care dezmembrează un corp de clădire aparţinând societăţii.

La faţa locului s-a deplasat o patrulă din cadrul Secţiei de Poliţie Burdujeni, care a constatat că un muncitor din judeţul Harghita îşi serba ziua de naştere cu alţi doi colegi de cameră, respectiv unul de 42 de ani şi celălalt de 43 de ani, ambii din Hunedoara. La un moment dat, după ce au consumat băuturi alcoolice, între cei doi a izbucnit un conflict spontan în urma căruia unul dintre agresori l-a înţepat cu un corp tăietor-înţepător pe celălalt şi s-a autoaccidentat la mână.

Cei doi au fost preluaţi şi transportaţi la spital, pentru îngrijiri medicale, nefiindu-le pusă viaţa în pericol. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe, cauza urmând a fi soluţionată procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava