MOPAN Suceava

Un bărbat din comuna Volovăţ a fost arestat pentru tentativă de omor după ce şi-a înjunghiat partenerul de pahar. Vineri seara, Poliţia municipiului Rădăuţi a fost sesizată prin „112”, despre faptul că Adrian C., de 33 ani, din localitate, a fost agresat cu un cuţit de I. Vasile, de 41 ani din Volovăţ, fiind internat la Spitalul Judeţean Suceava.

Poliţiştii au stabilit că C. Adrian, I. Vasile, C. Mihai şi B. Mihai au consumat băuturi alcoolice în locuinţa primului. În urma unui conflict spontan, I. Vasile l-a lovit cu un cuţit pe C. Adrian, provocându-i leziuni ce necesită un număr de 24-25 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare şi care au pus viaţa victimei în primejdie.

De asemenea, Vasile I. l-a agresat şi pe C. Mihai, care a fost diagnosticat cu: „traumatism cranio-facial, plagă înjunghiată hemitorace drept, plagă tăiată treime inferioară braţ drept, traumatism toracic cu excoriație liniar stâng’’.

În baza probatoriului administrat s-a dispus începerea urmăririi penale faţă de I. Vasile sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor şi reţinerea sa pentru 24 ore, fiind introdus în arestul IPJ Suceava, urmând să fie prezentat Tribunalului Suceava cu propunere de arestare preventivă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava