MOPAN Suceava

Un sucevean a ajuns în arestul poliţiei după ce l-a lovit cu un cuter în mandibulă pe presupusul amant al soţiei sale. Agresiunea a avut loc în parcarea unui complex xomercial din Suceava. În dimineaţa zilei de sâmbătă, o persoană a sunat la „112” pentru a reclama faptul că un bărbat a fost agresat în timp ce se afla în exteriorul unui complex comercial din municipiul Suceava.
Din cercetări, a rezultat că în dimineaţa zilei de sâmbătă, persoana vătămată, un bărbat de 34 ani, din comuna Vereşti, şi soţia acestuia au venit în Suceava pentru a face cumpărături într-un supermarket.
După ce au ieşit din complexul comercial, în jurul orei 10:25, cei doi s-au întâlnit cu prieten, un tânăr de 29 ani, din Salcea. Acesta i-a cerut victimei să-l ajute să împingă autoturismul care se defectase, deplasându-se în parcarea din zona intrării în complexul comercial.
În timp ce victima vorbea la telefon cu fratele său, tânărul l-a lovit pe acesta cu un cuter în zona mandibulei stângi, fără ca cei doi să aibă vreo discuţie în contradictoriu, după care autorul a fugit de la faţa locului.
Bărbatul agresat a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Suceava, pentru acordare de îngrijiri de specialitate.
În urma măsurilor întreprinse de poliţiştii judiciarişti şi cei din cadrul grupelor Serviciului de Acţiuni Speciale – IPJ Suceava, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată. Agresorul a recunoscut fapta comisă, declarând verbal că l-a lovit pe bărbatul de 34 de ani din gelozie, pe motiv că acesta din urmă ar fi avut o relaţie cu soţia sa.
Cauza a fost preluată de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – IPJ Suceava, iar în continuarea cercetărilor, persoana vătămată a fost examinată din punct de vedere medico legal.
Agresorul a fost prezentat procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, care, în urma probatoriului administrat, a emis pe numele inculpatului ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de tentativă la omor, fiind introdus în arestul IPJ Suceava, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava