Concert pascal
MOPAN Suceava

La data de 25 noiembrie ora 07.16, lucratorii Sectiei 13 Politie Rurala Balcauti au fost sesizati prin SNUAU 112 de catre o femeie din Gramești care a reclamat ca a fost lovita de catre soț.

Având în vedere cele sesizate, patrula de serviciu din cadrul Sectiei nr. 13 Politie Rurala Balcauti s-a deplasat la fata locului, constatand ca cei doi soti sunt casatoriti de aproximativ 21 de ani iar în dimineața zilei de 25 noiembrie barbatul, aflandu-se în stare vadita de ebrietate într-un moment de furie i-a aplicat sotiei, mai multe lovituri cu palmele, provocându-i suferinte fizice.

Persoana vatamata a refuzat deplasarea unui echipaj medical, neavand nevoie de îngrijiri medicale.

S-a procedat la completarea formularului de risc, rezultand ca exista risc iminent, fa pt pentru care  s-a dispus emiterea Ordinului de Protectie Provizoriu pentru o perioada de 5 zile.

Barabatului i s-au adus la cunoștinta prevederile legale privind consecintele la care se expune în cazul nerespectarii ordinului de protectie și   a fost evacuat temporar.

În cauza s-a întocmit dosar penal pentru savarșirea infractiunii de ,,Violență în familie” cercetarile urmând a fi continuate de catre lucratorii din cadrul Postului de Politie Gramești.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava