Concert pascal
MOPAN Suceava

La data de 30 august ora 11.15, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea au oprit pentru control o autoutilitară care se deplasa pe DC 44 Voievodeasa, pe raza comunei Sucevița. S-a stabilit că autoutilitara era condusă de un bărbat de 28 ani, din comuna Sucevița, iar în urma controlului efectuat asupra autoutilitarei s-a constatat că transporta materiale lemnoase, fără a deține documente specifice de transport.

S-a procedat la efectuarea de verificări în aplicația SUMAL CONTROL, stabilindu-se că pentru autoutilitara respectivă nu există emis document care să ateste proveniența materialelor lemnoase, ocazie cu care ansamblul auto a fost condus la Cantonul Silvic unde personalul din cadrul Ocolului Silvic Marginea a procedat la inventarierea încărcăturii de materiale lemnoase. Astfel, s-a constatat că în ansamblul auto se afla cantitatea totală de  5,18 m.c. materiale lemnoase, respectiv lemn de foc fag, brad și paltin, conform carnetului de inventariere întocmit de către reprezentanții din cadrul Ocolului Silvic Marginea.

Pentru acest motiv, șoferul a fost sancționat contravențional, conform prevederilor art. 19, alin. (2), lit. a) pct. 2) din Lg. 171/2010, iar cantitatea de 5,18 m.c. lemn foc fag, brad și paltin, în valoare de 844,28 lei a fost confiscată și predată în custodie Ocolului Silvic Marginea.

Și-a riscat onoarea pentru 5,18 mc de lemn de foc, 9.3 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.3/10 (3 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava