Lucrătorii SPR 9 Șcheia au fost sesizați la 112 că o persoană a căzut de pe bicicletă pe partea carosabilă de pe DJ 178 pe raza satului Brașca, com. Ilișești.

S-a luat legătura telefonică cu apelantul care a indicat locul producerii evenimentului, însă la fața locului nu a fost identificată nicio persoană, iar pe partea carosabilă se afla o pată de culoare roșie cu aspect de sânge.

Au fost efectuate verificări pe raza satului Brașca, ocazie cu care a fost identificat un bărbat de 48 ani care se afla la domiciliu și prezenta leziuni și sângera de la nivelul capului și piramidei nazale.

Bărbatul a relatat verbal că se deplasa pe raza satului Brașca pe bicicletă, pe DJ 178 din direcția Ilișești către Bălăceana, iar din cauza stării avansate de ebrietate s-a dezechilibrat și a căzut, lovindu-se cu capul de partea carosabilă.

Până la sosirea organelor de poliție, la fața loculul a intervenit un echipaj de ambulanță, însă bărbatul a refuzat acordarea de îngrijiri medicale.

În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care biciclistul a fost sancționat contravențional conform OUG 195/2002.

S-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de ”vătămare corporală din culpă”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava