Concert pascal
MOPAN Suceava

Nu sunt deloc norocoase în trafic. Deşi au bolizi de sute de mii de euro, i-au lovit pe toate părţile. Ba portiera e înfundată, ba e ditamai gaura în loc de bară, ba grila din faţă e spartă. La volanul lor, numai fete una şi una, scrie click.ro.

Una din lungul şir de ghinioniste este Diana Munteanu (36 de ani). Fotoreporterii Click! au surprins-o, zilele trecute, pe frumoasa blondină în timp ce-l lua pe David, băieţelul ei, de la şcoală. Cu capul plecat, aceasta şi-a urcat copilul în maşină, un Audi Q7, puţin cam ”şifonat”.

Ce nu ştiu divele noastre e că dacă au ghinionul să fie văzute în trafic de poliţişti vor avea de suferit. ”Dacă ţi-ai găsit maşina avariată în parcare, ai lovit-o într-un gard sau a existat o tamponare, atunci şoferul este obligat să meargă la Poliţie ca să ceară dovadă de reparaţie, iar la service trebuie să ajungă în termen de 30 de zile. În caz contrar, i se va reţine talonul şi va primi o amendă cuprinsă între 195 şi 292, 5 lei”, au declarat surse din cadrul Brigăzii Rutiere pentru Click!.

Cu trei dosare penale la activ şi cu permisul suspendat în nenumărate rânduri, Simona Sensual este cunoscută ca fiind o adevărată teroare pe şoselele. Vedeta a reuşit, mai nou, performaţa de a-şi buşi bolidul de fiţe, un Mercedes SLK alb, în valoare de 60.000 de euro, primit cadou de la iubitul ei, Nicu Maharu. Are bara din faţă spartă, pe partea dreaptă.

Citește articolul complet și vezi FOTO EXCLUSIV și ve vedete și-au mai șifonat mașinile, accesând: http://www.click.ro/vedete/romanesti/si-au-lovit-bolizii-de-sute-de-mii-de-euro-pe-toate-partile-ce-patesc-vedetele

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava