Concert pascal
MOPAN Suceava

Nu trece anul ca Romaniţa Iovan (58 de ani) să nu meargă în Apuseni, la locul tragicul accident aviatic în care a murit fostul ei soţ, pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion. Sâmbăta trecută, pe 14 ianuarie, creatoarea de modă, fiul său, Albert (16 ani), şi iubitul ei, avocatul Iulian Gogan, au făcut parastasul de 9 ani, notează click.ro.

În urmă cu 9 ani, pe Vârful Petreasa, Adrian Iovan avea să îşi piardă viaţa într-un teribil accident aviatic, aparatul de zbor prăbuşindu-se în munţi.

Fiul regretatului pilot Adrian Iovan şi al Romaniţei a ajuns un adolscent frumos şi talentat. Albert (16 ani) a rămas fără tată de 9 ani, iar singura persoană importantă pentru el a rămas mama lui, care este foarte mândră de realizările băiatului ei. „Albert are 1,87 acum. Este pilot de raliu, este un elev foarte bun la şcoală şi acum se pregăteşte pentru examene. Este foarte recunoscător pentru tot efortul pe care l-am depus până acum pentru el. I-am acordat o atenţie şi o grijă necontenită pentru că m-am ocupat mult de el.”, a declarat  Romaniţa Iovan, pentru Click!.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/si-fiul-lui-adrian-iovan-este-pilot-de-raliu-2235244.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava