Concert pascal
MOPAN Suceava

La fel ca și în sezonul precedent, Bucovina Rădăuți rămâne una dintre protagonistele seriei I a Ligii a III-a de fotbal. La finele acestui an, după prima parte a campionatului, gruparea pregătită de antrenorul Iulian Ionesi este pe locul III, la egalitate de puncte cu Știința Miroslava și Foresta Suceava. Cum iarna s-a așternut déjà peste ținuturile sucevene și jucătorii au primit o binemeritată vacanță și așteaptă un semn de la Moș Crăciun.

Ca peste tot de altfel, existența unei echipe de fotbal depinde în cel mai înalt grad de autoritățile locale. Dacă va primi un sprijin concret din partea noii conduceri a Primăriei Rădăuți, formația antrenată de Iulian Ionesi intenționează să-și reia activitatea la jumătatea lunii ianuarie.

“Începutul de an este întotdeauna dificil pentru că bugetele Primăriilor vin cu întârziere. Totuși, sper ca în aceste zile să avem o discuție cu domnul primar, să ne spună cum vede și dumnealui lucrurile, dacă se dorește să fie în continuare fotbal la Rădăuți, cel puțin la același nivel, dar trebuie să știm pe ce ne bazăm în continuare. Dacă vom avea stabilitate financiară sunt ferm convins că ne putem clasa pe primele două locuri care duc în play-off”, a declarat antrenorul Bucovinei Rădăuți.

Iulian Ionesi speră să nu piardă niciun jucător din lot în această perioadă dificilă.

“Am trecut prin multe stări în această perioadă de pandemie și sunt mândru de modul în care s-au comportat jucătorii noștri. Sper să continuăm și anul viitor în aceeași formulă”, a adăugat Iulian Ionesi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava