MOPAN Suceava

Buna dispoziție și preparatele cu specific internațional crează o atmosferă perfectă pentru pauza de masă. Astfel, pentru ca tu și cât mai mulți prieteni de-ai tăi să aveți parte de o experiență culinară inedită, terasa food court din Iulius Mall s-a extins.

Masa de prânz are un gust mai bun atunci când o savurezi alături de prieteni. Terasa din Iulius Mall Suceava s-a extins, iar acum poți veni împreună cu amicii sau familia ta să  încercați preparatele internaționale pe care vi le propun restaurantele din food court. Cu un număr de 30 de mese și o capacitate de 80 de locuri, spațiul special amenajat în aer liber este locul potrivit să te relaxezi după o sesiune de shopping.

La Sale e Pepe, restaurantul cu specific mediteraneean, poți încerca o porție din faimoasele paste carbonara, însă dacă ești un fan al preparatelor chinezești, vino la Manay! La Medieval Gurmand descoperă bunătăți ca la bunica acasă. Restaurantele de tip fast food precum: Mc Donald’s, KFC, Mado, Mesopotamia, Spartan, Yumm și Fryday sunt gata să îți îndeplinească toate poftele. De la Noodle Pack poți să încerci o porție de tăieței din orez, care îți vor potoli foamea. Pentru desert, nu uita de gogoșile cu ciocolată de la Donuterie!

Preparatele sunt achiziționate din interior, în regim to go, și pot fi savurate pe terasă, nefiind permis consumul în interior. Siguranţa ta este pe primul loc, astfel că pe terasă sunt respectate măsurile de distanţare fizică şi de protecţie, mesele sunt dezinfectate periodic şi sunt amplasate la o distanţă de cel puţin doi metri, personalul poartă măşti şi mănuşi, iar tu poţi împărţi masa cu maximum încă trei prieteni şi ai la dispoziţie facilităţi pentru igienizarea mâinilor.

Vino la terasa food court din Iulius Mall Suceava pentru o experiență culinară unică!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava