MOPAN Suceava

Şi pugiliştii suceveni au început pregătirile pentru sezonul competiţional 2014. Primii boxeri de la CSM Florconstruct Suceava care vor urca în ring la o competiţie oficială vor fi Adrian Botuşan şi Nicu Bodnar, cei doi urmând să participe săptămâna viitoare la Cupa României de Box pentru Tineret de la Brăila.
Cei doi au efectuat o ultimă repetiţie înaintea Cupei României la Oneşti, cu ocazia unui patrulater de meciuri de verificare la care, pe lângă sportivii clubului gazdă, au mai participat pugilişti din Galaţi şi Focşani. Adrian Botuşan şi-a făcut knock-out adversarul din cadrul acestui sparring-partner, iar acest lucru îi oferă încredere antrenorului Andu Vornicu că elevul său se va întoarce cu o medalie de la Brăila.
“Botuşan s-a comportat excepţional în meciul de Oneşti, unde a câştigat prin K.O. în repriza a doua. Sportivul nostru a progresat foarte mult în ultima vreme şi vizează marea performanţă. Sper să Botuşan să prindă un culoar bun la turneul de la Brăila şi să scoată un rezultat bun”, a declarat antrenorul Alexandru Vornicu.
Pe lângă Adrian Botuşan şi Nicu Bodnar, la turneul de meciuri de pregătire de la Oneşti au mai luat parte alţi patru pugilişti de la CSM Florconstruct, este vorba Sebi Alucăi, Ionuţ Nichita, Florin Morariu şi Ionuţ Vornicu, deplasarea delegaţiei sucevene la acest sparring-partner fiind posibilă prin bunăvoinţa directorului CSM, Vasilică Băiţan.
La Cupa României de Box pentru Tineret de la Brăila, Adrian Botuşan va boxa la categoria 64 de kilograme, în vreme ce colegul său, Nicu Bodnar, va urca în ring la categoria 60 de kilograme. Cântarul oficial şi tragerea la sorţi a meciurilor vor avea loc marţi dimineaţă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava