Șomuz Fălticeni a demarat și ea pregătirile pentru partea secunda a campionatului Ligii a III-a. La primul antrenament programat condos de antrenorul Daniel Stoica au fost prezenți 13 jucători. Cele trei noutăți din lot au fost mijlocasul Iosif Netbai (Foresta Suceava) și de juniorii Ionut Polifron (CSU Craiova) și Ionuț Vartolomei (Sportul Chișcani).
La prima întâlnire din acest an au fost Andrei Pascal, Iulian Dohotaru, Bogdan Forisz, Florin Chisăliță, Alin Cazacu, Wilfred Njindja, Franck Toukam, Cătălin Tutuța, Franck Tchassem, Ionel Zamă, Iosif Netbai, Ionut Polifron, Ionuț Vartolomei. Au lipsit motivat Claudiu Chindriș, Edy Julei, Cătălin Ursu și Florin Robciuc.
Pregătirea de iarnă a echipei fălticenene se va desfășura exclusiv în plan local, Șomuz având perfectate până în acest moment un număr de patru meciuri amicale cu FK Miercurea Ciuc (20 ianuarie), Aerostar Bacău (22 ianuarie) și Bucovina Radauti (30 ianuarie și 20 februarie).
Pe 14 martie, în primul meci oficial din 2021, Șomuz Fălticeni va evolua în deplasare, pe terenul celor de la Sporting Vaslui.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava