MOPAN Suceava

La finele acestei săptămâni terenul „Unirea” va găzdui reunirea lotului echipei locale de rugbi CSM Bucovina. Pe lângă începerea pregătirilor pentru noul sezon competiţional, întâlnirea rugbiştilor va consemna şi aniversarea a 44 de ani de când antrenorul Constantin Vlad a ajuns la Suceava.
„15 ianuarie este o zi importantă pentru mine, îmi aduc aminte că acum 44 de ani am ajuns la Suceava. Cu acest prilej, am vrut să mă întâlnesc cu băieţii, dar de săptămâna viitoare intrăm în plin cu antrenamentele. Sigur, la noi este problema cu amatorismul, mulţi au şi alte profesii şi nu îi pot avea pe toţi la antrenamente. La capitolul amicale nu am stabilit încă nimic. Aş vrea să facem ediţia a II-a a Cupei Bucovina, unde să invit echipele din zona. Şi echipa a doua de la Cluj şi-ar dori să mai facă amicale cu noi. Totul depinde de bani şi de disponibilitatea echipelor. Sper ca anul acesta să fie mai bine. Anul trecut banii au venit cu întârziere şi ne-a fost afectată pregătirea. Rezultatele din 2014 au fost bune, dar nu ceea ce mi-am dorit eu”, a spus tehnicianul sucevean.
CSM Bucovina s-ar putea despărţi în această iarnă de doi jucători. Octav Scolobiuc este dorit în lotul de sub 23 de ani al clubului CSM Bucureşti, iar Dumitru Ştefăroi şi-ar dori să meargă la Buzău.
„Vom face o evaluare a lotului pentru a vedea cine îşi exprimă dorinţa să plece şi apoi pe cine vom putea conta. Ne propunem să avem rezultate bune pentru imaginea Bucovinei şi, bineînţeles, pentru a ocupa o poziţie cât mai bună în clasament. Nu putem să ne propunem ca obiectiv promovarea în Superligă, pentru ca acolo sunt echipe profesioniste cu bugete de peste un milion de euro”, a mărturisit antrenorul Constantin Vlad.
Federaţia Română de Rugbi a programat pentru data de 21 ianuarie o întâlnire a antrenorilor şi managerilor din Divizia Naţională. Cu acest prilej se va stabili programul noului sezon competiţional. Startul campionatului va fi fixat, în funcţie de numărul de echipe care se vor înscrie la start, în ultima sâmbătă din martie sau prima din aprilie. Este posibil ca, pe lângă echipele de anul trecut, să se mai înscrie Stejarul Buzău, echipa a doua a Universităţii Cluj şi o echipa formată din jucători sub 23 de ani de la CSM Bucureşti.

Şi sportivii de la CSM Bucovina şi-au reluat pregătirile pentru noul sezon competiţional, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava