Concert pascal
MOPAN Suceava

Sia a dezvăluit într-un interviu recent că a adoptat un copil, informează contactmusic.com.

Cântăreața de 44 de ani a mai spus că a ales să fie singură tot restul vieții sale, dar că se simte atrasă sexual de DJ Diplo, așa că i-a trimis un mesaj pentru a-l întreba dacă este dornic de o relație „fără niciun fel de obligație”.

Ea a spus într-un interviu pentru revista GQ: „Mare parte din timpul pe care noi îl petrecem împreună, încercăm să nu facem sex, de frică să nu ne stricăm relația profesională. Dar el este super-sexi. Anul acesta i-am trimis un mesaj: ‘Hei, ascultă, ești unul dintre cei aproximativ cinci oameni de care sunt atrasă fizic, așa că, acum, am decis să fiu singură tot restul vieții mele și tocmai am adoptat un băiat, nu am timp pentru o relație. Dacă ești interesat să facem sex, anunță-mă.!’”

Sia nu a dat mai multe detalii despre adopție și nici nu a precizat dacă Diplo i-a acceptat oferta.

Însă, în luna mai a anului trecut, autoarea hit-ului ‘Chandelier’ și-a exprimat dorința de a adopta un rapper de 16 ani pe care l-a văzut în documentarul HBO ‘Foster’ – documentar în care s-a vorbit despre orfelinatele din Los Angeles. Ea a scris atunci pe Twitter, conform ContactMusic: „Hei Dasani din ‘Foster’, care a fost difuzată de HBO! Îmi doresc să te adopt; încercăm acum să dăm de tine și să îmi pun la punct casa, dar vreau să știi că vei locui cu mine.”

Băiatul, Dasani, a spus în documentar: „Să te afli într-o astfel de casă este ca și cum ai fi legat. Parcă ai avea un lanț prins de picior. Pleci, dar dacă nu merg lucrurile, mergi mai departe într-o altă casă de copii, complet diferită. Doar sari dintr-un loc în altul, dintr-un loc în altul.

Sia a adoptat un copil, 7.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (1 vote cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava