Concert pascal
MOPAN Suceava

Trăim într-o lume în care timpul de calitate petrecut alături de copiii nostri este redus considerabil. În aceste condiții , micuții îsi găsesc un refugiu plăcut în fața micului ecran: telefon, tabletă, laeptop, televizor, neglijând adesea  jucăriile sau jocurile interesante.

Conștientizând această realitate, în data de 8 noiembrie, la Școala Gimnazială Nr.   1 din Suceava s- a desfășurat o activitate în cadrul proiectului „Capcanele micului ecran”, în care au fost implicați aproximativ 100 de elevi , coordonați de către prof. Mihaela Rusu, prof. Anca Căldăruș, prof.  Maria Ienache, prof. Pintilie Liliana.

Acest proiect are ca scop creşterea gradului de informare a elevilor din ciclul primar  cu privire la folosirea în  siguranță a internetului, precum și cu privire la consecințele implicării acestora în acte de violență. La această activitate au fost invitați, din partea poliției, cms. Ionuț Epureanu, agent șef adj. Florin Cosmulese, iar din partea CJRAE psiholog Maria Pavelescu, precum și consilierul școlii , doamna Mona Pricop. Aceștia au discutat cu elevii despre riscurile asociate lumii virtuale, navigării nesupravegheate pe internet, utilizării rețelelor de socializare și vizualizării de programe cu caracter  violent .

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava