MOPAN Suceava

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, alături de reprezentanții celorlalte structuri teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne, respectiv Inspectoratul Județean de Jandarmi Suceava, Inspectoratul pentru situații de Urgență Suceava, Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava, precum și alte structuri M.A.I., se vor afla în misiuni pentru asigurarea măsurilor de protecție, ordine și siguranță publică, la secțiile de votare, precum și în locurile de depozitare a buletinelor de vot.

Măsurile de pază și protecție instituite la locațiile secțiilor de votare presupun prezența efectivelor pentru a preveni apariția unor incidente de natură să perturbe procesul de votare.

Având în vedere amploarea activităților organizate pe parcursul procesului electoral, inclusiv în contextul pandemiei de COVID 19, dispozitivul de ordine și siguranță publică a fost suplimentat cu efective de la alte structuri pentru a asigura îndeplinirea misiunilor în cele mai bune condiții.

Astfel, în perioada 05-06 decembrie 2020, zilnic, aproximativ 1088 de efective M.A.I se vor afla în misiuni pentru asigurarea măsurilor de pază, protecție, ordine și siguranță publică, pentru intervenția efectivă la eventualele incidente, precum și pentru monitorizarea traficului.

Pe raza județului au fost constituite  560 de secții de votare, paza și protecția acestora fiind asigurată de polițiști împreună cu celelalte structuri de ordine și siguranță publică.

De asemenea, polițiștii rutieri vor fi în teren, organizând filtre rutiere pentru monitorizarea traficului și pentru prevenirea oricăror evenimente nedorite în context electoral.

Vă recomandăm să respectați legislația electorală și regulile de conviețuire socială!

Sesizați orice încălcare a legislației la numărul unic de urgență 112 sau celui mai apropiat reprezentant M.A.I. !

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava