• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Subprefectul județului Suceava, Silvia Boliacu a solicitat primăriilor din județul Suceava, printr-o adresă transmisă luni 30 octombrie, să verifice ca “starea tehnică” a tuturor panourilor publicitare și a bannerelor de la nivelul unității administrativ-teritoriale, “să respecte riguros condițiile de autorizare”. Totodată, menționează adresa Prefecturii, “veți lua măsuri ferme pentru desființarea urgentă a tuturor elementelor similare, neautorizate”.

Solicitarea vine în contextul fenomenelor meteorologice periculoase, vânt puternic, însoțit de precipitații, care au avut loc, în județul Suceava, la sfârșitul săptămânii trecute și care, de altfel, se petrec destul de frecvent în județ.

Subprefectul Silvia Boliacu reamintește primarilor și viceprimarilor din județ că, în conformitate cu prevederile Legii nr. 50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcţii, republicată, au atribuții în autorizarea lucrărilor de amplasare pe domeniul public, a panourilor publicitare, a bannerelor, etc, care presupun ancorarea la sol sau de alte elemente ale infrastructurii edilitare. Conform legislației în vigoare, acestea trebuie să respecte anumite condiții: dimensiune, ancorare corespunzătoare, existența barbacanelor (găurilor) pentru vânt, și altele. “Toate acțiunile de mai sus sunt menite a elimina riscurile potențial generatoare de situații de urgență și de a crește siguranța pietonilor și a participanților la traficul rutier”, a declarat subprefectul Boliacu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava