Concert pascal
MOPAN Suceava

Direcția de Sănătate Publică Suceava, prin vocea directorului executiv Silvia Boliacu, informează că probele pacientei de 33 de ani internata in Spitalul Clinic de Boli Infectioase ’’Sfanta Parascheva” Iasi sunt negative pentru gripa si noul coronavirus.

”Tanara nu este infectata cu noul coronavirus. In aceste conditii, medicii infectionisti din unitatea sanitara ieseana vor decide externarea sau tratament de specialitate pentru alte afectiuni, daca este cazul. Directia de Sanatate Publica Judeteana Suceava respecta și aplica in continuare procedurile de raportare si comunicare, precum si protocoalele care au fost transmise de catre Ministerul Sanatatii si Institutul National de Sanatate Publica – Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile”, a mai spus Boliacu.

Silvia Boliacu: ”Probele pacientei de 33 de ani internată în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase ’’Sfânta Parascheva” Iași sunt negative pentru gripă și noul coronavirus”.

Silvia Boliacu: ”Probele pacientei de 33 de ani internată în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase ’’Sfânta Parascheva” Iași sunt negative pentru gripă și noul coronavirus”, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava