Concert pascal
MOPAN Suceava

S-a reaprins războiul dintre Adriana Bahmuțeanu și Silviu Priogană! Ultima decizie a instanței de judecată, care îi obligă pe cei doi să petreacă aniversările copiilor împreună, l-a făcut pe omul de afaceri să pornească un potop de acuzații la adresa fostei sale soții. Prigoană susține că Adriana Bahmuțeanu și-ar fi denigrat copiii și că nu este dispus să vină nici la nunta acestora dacă mama lor va fi prin preajmă, potrivit click.ro.

Silviu Prigoană tună și fulgeră la adresa Adrianei Bahmuțeanu, după ce instanța i-a dat acesteia câștig de cauză într-un proces intentat de fosta sa soție. Astfel, conform deciziei judecătorești, Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană sunt obligați să-și petreacă zilele de naștere ale copiilor împreună! Omul de afaceri nu ste dispus să se conformeze deciziei judecătorești, chiar dacă astfel riscă un dosar penal.

Silviu Prigoană și-a exprimat foarte tranșant dezacordul față de decizia judecătorilor. „Pentru mine doamna Bahmuțeanu a murit, e moartă și îngropată! Dacă copiii se căsătoresc și doamna Bahmuțeanu vine la nuntă, eu nu vin! Nu mă interesează, pentru mine ființa aia nu există!”, a declarat nervos Silviu Prigoană, la „Xtra Night Show”, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/silviu-prigoana-atac-dur-la-adriana-bahmuteanu-pentru-mine-e-moarta-si-ingropata

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava