MOPAN Suceava

Scena Digitală, platforma online de teatru-film a Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu (TNRS), oferă abonaților, în luna mai, o creație de excepție a regizorului Silviu Purcărete, realizată la Tokyo Metropolitan Theatre. Spectacolul internațional nou pe Scena Digitală este „Visul unei nopți de vară”, de William Shakespeare într-o superbă adaptare plină de dinamism semnată de Hideki Noda, în viziunea regizorală a lui Silviu Purcărete.  Premiera lunii este spectacolul „Cerere în căsătorie”, în regia lui Robert Raponj, cu Ofelia Popii, Pali Vecsei, și Adrian Matioc.

Pentru luna mai 2022, abonamentul lunar mai include și spectacolele „Doi pe un balansoar”, „Cion: Requiem Of Ravel’s Bolero”, „Tattoo”, „Ceea ce ziua datorează nopții”, „Maestrul dansului”, „Trei surori”, „Călătoriile lui Gulliver”, „Conferința iraniană”.

Platforma de video-on-demand Scena Digitală, distinsă cu premiul special UNITER, poate fi vizionată pe bază de abonament sau bilet individual. Detalii despre bilete și abonamente sunt disponibile pe site-ul www.scena-digitala.ro.

Mai multe detalii despre noile spectacole

VISUL UNEI NOPȚI DE VARĂ

De: Hideki Noda
După: William Shakespeare
Traducerea Yuushi Odashima
Regia: Silviu Purcărete
Scenografie, design lumini și costume: Dragoș Buhagiar
Muzica: Vasile Șirli
Video Design: Andras Rancz
Traducerea în limbile română și engleză: Mihaela Iușan
Sincronizarea: Mălina Popa

Cu: Anne Suzuki, Kie Kitano, Masaki Kaji, Hiroshi Yazaki, Tomohiko Imai, Ryo Kato, Tomoharu Hasegawa, Takashi Yamanaka, Yamato Kochi, Yuichi Tsuchiya, Manabu Hamada, Sakurako Moteki, Kotaro Yagi, Tomohiro Yoshida, Kenji Anan, Shinji Asakura, Toru Tezuka, Haruhiko Jo

Spectacol prezentat în limba japoneză, cu traducere în limbile română și engleză.

„Oamenii nu se îndrăgostesc de oameni.
Stelele, luna, soarele…
ne înamorăm de cuvinte deghizate în pietre.”
„Visul unei nopți de vară” de Shakespeare, într-o superbă adaptare plină de dinamism semnată de Hideki Noda, în viziunea regizorală a maestrului român, Silviu Purcărete. Geniul românesc și cel japonez se reunesc, în sfârșit, sub semnul prieteniei!

CERERE ÎN CĂSĂTORIE

REGIA: Robert Raponja
SCENOGRAFIA: Carmencita Brojboiu

CU: Ofelia Popii, Pali Vecsei, Adrian Matioc

Natalia Stepanova cunoaște întortocheatul drum spre căsătorie în momentul în care pretendentul său, Lomov – un personaj ipohondru și suspicios – își face curaj să îi ceară mâna. În loc ca legătura dintre ei să se dezvolte într-o dragoste armonioasă, între cei doi crește o tensiune care culminează cu un adevărat scandal, din cauza faptului că ei sunt mereu pe poziții contradictorii. Certurile lor produc, de fapt, suferință sufletească, dar și fizică: bătăile inimii lui Lomov sunt mai alerte, simte cum nu-l mai țin picioarele, ochii îi zvâcnesc; Natalia suferă de accese de panică.
Pețitul devine un război al caracterelor, iar absurditatea relațiilor conturează atât nevoia de inter-relaționare, cât și nevoia de dragoste, profund necesară omului.

DETALII DESPRE BILETE ȘI ABONAMENTE

Abonament pentru 1 lună – 49 LEI

Include 10 spectacole

Abonamentul este valabil de la data activării lui, prin introducerea codului de abonat în câmpul AUTENTIFICARE și până în ultima zi calendaristică a lunii de autentificare.
Spectacolele pot fi vizionate oricând și de oricâte ori în perioada de valabilitate a abonamentului.

Abonament pentru 3 luni – 89 LEI

Include 16 spectacole

Abonamentul este valabil de la data activării lui, prin introducerea codului de abonat în câmpul AUTENTICARE și până în ultima zi calendaristică a celei de-a treia luni de autentificare.
Spectacolele pot fi vizionate oricând și de oricâte ori în perioada de valabilitate a abonamentului.

Abonament 12 luni – 299 LEI

Include toate spectacolele Scenei Digitale

Abonamentul este valabil de la data activării lui, prin introducerea codului de abonat în câmpul AUTENTIFICARE. Perioada de valabilitate se încheie după 12 luni calendaristice.
Spectacolele pot fi vizionate oricând și de oricâte ori în perioada de valabilitate a abonamentului.

Bilet individual – 30 LEI

Biletul individual este activat în momentul introducerii codului de abonat în câmpul AUTENTIFICARE în termen de 30 de zile de la momentul achiziției.
Spectacolul este disponibil pentru 4 ore de la activare și alegerea intervalului de timp pentru vizionare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava