Concert pascal
MOPAN Suceava

Clubul ROTARY SUCEAVA-BUCOVINA va organiza MARTI, 26 August 2014, începând cu ora 19:30, a treia editie a evenimentului cultural SIMFONII DE TOAMNA.

  • Anul acesta, sucevenii vor petrece o seara memorabila in compania artistilor de la FILARMONICA DE STAT BOTOSANI care vor intrepreta arii celebre. In repertoriul pregatit pentru aceasta editie a evenimentului sunt incluse piese apartinind compozitorilor Giuseppe Verdi, Gioachino Rossini, J. Strauss, Sostacovici, Georges Bizet, Fr. Suppe si multi altii.
  •  Momente magice vor fi oferite Sucevenilor de catre Mirel Manea, prim trompetist, sef de partida, Filarmonica de Stat Botosani si prim tropetist al Grande Orchestra Sinfonica Verdi, Bracigliano, Italia.

La inceputul saptamanii viitoare, orasul Suceava va rasuna, pentru citeva ore, sub bacheta dirijorului Daniel Manasi, Concert Maestru al Orchestrei de Camera Radio, iar orchestra va reuni 50 de artisti de elita.

Concertul extraordinar va avea loc in zona centrala, pe esplanada Consiliului Judetean Suceava, accesul in zona cu scaune facindu-se pe baza de invitatie. Invitatiile vor fi oferite gratuit Sucevenilor de catre membrii Clubului Rotary Suceava Bucovina.

In avanpremiera Concertului, LUNI 25 August 2014, incepand cu orele 18.00 centrul Sucevei va rasuna sub acordurile Tinerilor Artisti, elevi ai Colegiului de Arta Ciprian Porumbescu. Acestia vor incanta sucevenii pe Esplanada Casei de Cultura, in Foisorul din Parcul Central si in Piata U.E (zona „La Steaguri”).

Daruiti comunitatii impreuna cu Rotary” a fost mesajul cu care membrii Clubului au demarat organizarea acestui proiect si anul acesta, dupa ecourile frumoase de la primele doua editii ale proiectului.

Organizarea regalului de muzica clasica la Suceava SIMFONII DE TOAMNA, editia a III-a,  a fost posibila datorita partenerilor care ni s-au alaturat in eveniment: BETTY ICE, GRUPUL DE FIRME CALCARUL, CENTRUL DE DIAGNOSTICARE EXPLORA si PROLISOK. Alaturi de acestia, proiectul a fost sustinut de nume importante din mediul de afaceri local, din randul autoritatilor locale si mass-media.

Clubul Rotary este o organizaţie a oamenilor de afaceri şi a reprezentanţilor diferitelor profesii, care asigură servicii umanitare, promovează standarde etice înalte în toate domeniile de activitate şi stimulează relaţiile de bună înţelegere între membrii comunității.

SIMFONII DE TOAMNA editia a III-a, 5.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/10 (1 vote cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava