MOPAN Suceava

Clubul ROTARY SUCEAVA-BUCOVINA va organiza MIERCURI, 2 Septembrie 2015, începând cu ora 19:30, a patra editie a evenimentului cultural SIMFONII DE TOAMNA.

Anul acesta, sucevenii vor petrece o seara memorabila in compania artistilor de la FILARMONICA NATIONALA „Serghei Lunchevici” CHISINAU.

Saptamana viitoare, centrul orasului Suceava va rasuna, pentru citeva ore, sub bacheta dirijorului Mihai AGAFITA, dirijor de elita al Filarmonicii din Chisinau.

Concertul va avea loc in zona centrala, pe esplanada Casei de Cultura a Sucevei, accesul in zona cu scaune facindu-se pe baza de invitatie. Invitatiile vor fi oferite gratuit Sucevenilor de catre membrii Clubului Rotary Suceava Bucovina.

In avanpremiera Concertului, Marti, 1 Septembrie 2015, intre orele 14.00-20.00 in Parcul Central „Ioan Nemes” (in vecinatatea Muzeului de Stiinte ale Naturii) vom organiza concerte sustinute de tineri artisti, elevi ai Colegiului de Arta Ciprian Porumbescu din Suceava.

Daruiti comunitatii impreuna cu Rotary” este mesajul cu care organizatorii merg catre suceveni si anul acesta, dupa ecourile frumoase de la primele trei editii ale proiectului.

Organizarea regalului de muzica clasica la Suceava SIMFONII DE TOAMNA, editia a IV-a,  a fost posibila datorita partenerilor care ni s-au alaturat in eveniment: CENTRUL DE DIAGNOSTICARE EXPLORA, BETTY ICE, PROLISOK si GRUPUL DE FIRME CALCARUL . Alaturi de acestia, ne bucuram sa anuntam ca proiectul este sustinut, ca in fiecare an, de companii mari din mediul de afaceri local, de autoritatile locale si mass-media.

Clubul Rotary este o organizaţie a oamenilor de afaceri şi a reprezentanţilor diferitelor profesii, care asigură servicii umanitare, promovează standarde etice înalte în toate domeniile de activitate şi stimulează relaţiile de bună înţelegere între membrii comunității.

Este un eveniment pe care il dedicam sucevenilor pe care ii asteptam in numar cind mai mare la Simfonii de Toamna 2015!

                                                                                                                    Președinte 2015-2016

                                                                                              Club Rotary SUCEAVA-BUCOVINA

                                                                                                              Ionut VASILAS

Simfonii de toamnă, ediția a IV-a, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava