Concert pascal
MOPAN Suceava

Simon Cowell a devenit vegetarian de dragul fiului său, potrivit contactmusic.com. El a realizat că nu va fi în stare „să țină pasul” cu micuțul Eric, dacă va continua să mănânce haotic.

Starul în vârstă de 59 de ani a slăbit aproximativ 10 kilograme de când și-a schimbat stilul alimentar, un stil care nu îi permite să mânce „aproape nimic din ce iubea înainte”. Cu toate acestea, Simon nu a renunțat chiar la toate lucrurile nesănătoase din viața sa – încă mai consumă alcool ocazional și fumează.

Simon Cowell a spus în emsiunea ‘The Ellen DeGeneres Show’, potrivit sursei citate: „Am fost la un doctor în Londra. Am făcut câteva teste. Apoi, o lună mai târziu, mi-a spus: ‘Ai cea mai proastă dietă alimentară pe care am întâlnit-o la vreun pacient.’ Așa că i-am spus: ‘Bine, atunci la ce ar trebui să renunț în afară de fumat, alcool și stil alimentar?’. El mi-a spus ferm: ‘Renunță la stilul alimentar.’ Și am fost de acord. A fost mai ușor decât am crezut și, în primul rând, am făcut asta pentru Eric. Am realizat că dacă nu aș fi luat atitudine, nu aș fi putut ține pasul cu el. Pentru că, din momentul în care se trezește și până adoarme… energia pe care o au copiii, la cinci ani, uiți, dar este fenomenală.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava