Concert pascal
MOPAN Suceava

Simon Cowell, care va deveni luna aceasta tată pentru prima oară, a declarat recent, potrivit contactmusic.com, că el nu va schimba niciodată scutece și a spus că viața lui nu se va schimba prea mult o dată cu venirea pe lume a băiețelului său și al iubitei sale, Lauren Silverman, 37.

El a spus pentru ziarul Daily Mirror, conform sursei citate: ”Nu am schimbat niciodată un scutec și nici nu am de gând să o fac vreodată. Pur și simplu nu pot să fac asta. Mai degrabă aș prefera să asist la naștere… totuși, de la distanță.” Starul în vârstă de 54 de ani adăugat, potrivit aceleași surse: ”Nu a venit încă (bebelușul), dar viața mea nu se va schimba prea mult. Am avut grijă și de câini și m-am descurcat destul de bine. Lauren știe că am un program de muncă încărcat și nu o deranjează, deci vom călători puțin. Am decis să ne întoarcem în UK, ea vrea să locuiască aici pentru o vreme.”

Simon a mai spus despre primul său copil, care este programat să vină pe lume pe 28 februarie: ”Simt că băiețelul meu va fi foarte neastâmpărat.” La jumătatea lunii iulie (2013) a ieșit la iveală faptul că Simon va avea un copil cu Lauren Silverman. Lauren era în perioada în care a rămas însărcinată cu Simon Cowell soția unui bun prieten al celebrului om de televiziune. Soțul acesteia a intentat divorț în iulie, dupa 10 ani de căsnicie.

Soții Silverman și Simon Cowell erau prieteni de familie, așa că de multe ori petreceau timp împreună. Cum însa Andrew era de multe ori plecat cu afaceri, după cum a declarat și tatăl lui Lauren, soția sa a petrecut destul timp în compania celui mai celebru burlac britanic. Potrivit zvonurilor apărute în presa de peste ocean, Simon și Lauren plănuiesc să se căsătorească în viitorul apropiat.

Simon Cowell spune că nu va schimba niciodată scutece, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava