Simon Cowell va primi un premiu în semn de recunoștință pentru contribuția adusă în industria muzicală și de divertisment. El va fi onorat cu cel de-al 24-lea premiu ´Music Industry Trust´, potrivit contactmusic.com.

Mogulul muzical, în vârstă de 55 de ani – care deține casa de discuri Syco, este managerul trupei One Direction și este o emblemă a televiziunii recunoscută la nivel global – va fi distins pentru contribuția remarcabilă adusă industriei muzicale și de divertisment, dar și pentru numeroasele opere de caritate.

David Munns OBE, președintele comitetului MITS Award, a spus: ˝Suntem încântați să-l onorăm pe Simon Cowell cu ´Music Industry Trusts Award´ în anul 2015. Suntem mândri să-i recunoaștem contribuția remarcabilă adusă industriilor britanice de muzică și de divertisment și sprijinul personal pentru multe opere caritabile. Creativitatea și entuziasmul ´X Factor´ și ´Britain’s Got Talent´, de exemplu, au lăsat o impresie de neuitat asupra culturii noastre contemporane, în timp ce casa lui de discuri s-a dovedit a fi un lider mondial în dezvoltarea și succesul artiștilor talentați. Simon Cowell merită cu desăvârșire acest premiu.˝

Alte personalități distinse cu premii vor fi: Sir Elton John, Sir Michael Parkinson CBE, Lord Andrew Lloyd Webber, Sir Tom Jones, Kylie Minogue OBE și Jools Holland, mai notează sursa citată. Distincția va fi prezentată pe 2 noiembrie în cadrul unei ceremonii de gală în sprijinul terapiei muzicale promovată de Nordoff Robbins și BRIT Trust.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava