MOPAN Suceava

Simon Cowell va primi un premiu în semn de recunoștință pentru contribuția adusă în industria muzicală și de divertisment. El va fi onorat cu cel de-al 24-lea premiu ´Music Industry Trust´, potrivit contactmusic.com.

Mogulul muzical, în vârstă de 55 de ani – care deține casa de discuri Syco, este managerul trupei One Direction și este o emblemă a televiziunii recunoscută la nivel global – va fi distins pentru contribuția remarcabilă adusă industriei muzicale și de divertisment, dar și pentru numeroasele opere de caritate.

David Munns OBE, președintele comitetului MITS Award, a spus: ˝Suntem încântați să-l onorăm pe Simon Cowell cu ´Music Industry Trusts Award´ în anul 2015. Suntem mândri să-i recunoaștem contribuția remarcabilă adusă industriilor britanice de muzică și de divertisment și sprijinul personal pentru multe opere caritabile. Creativitatea și entuziasmul ´X Factor´ și ´Britain’s Got Talent´, de exemplu, au lăsat o impresie de neuitat asupra culturii noastre contemporane, în timp ce casa lui de discuri s-a dovedit a fi un lider mondial în dezvoltarea și succesul artiștilor talentați. Simon Cowell merită cu desăvârșire acest premiu.˝

Alte personalități distinse cu premii vor fi: Sir Elton John, Sir Michael Parkinson CBE, Lord Andrew Lloyd Webber, Sir Tom Jones, Kylie Minogue OBE și Jools Holland, mai notează sursa citată. Distincția va fi prezentată pe 2 noiembrie în cadrul unei ceremonii de gală în sprijinul terapiei muzicale promovată de Nordoff Robbins și BRIT Trust.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava